Kam gan neriebjas dalīt vistas fileju, klapēt to, panēt, cept vistas gaļas karbonādes?
Man riebjas. Draudzene ieteica citu veidu kā procesu padarīt ātrāku un vienkāršāku. Es mazliet pārveidoju, un te nu tā ir...
Ehz, aunu kājas un ar tām velkos uz bodi.....
Vajadzīgs:
1) Vistas fileja (man bija 3 gab. - 1 liela, 2 mazas)
2) Kviešu milti
3) Bezpiedevu jogurts
4) 1-2 olas
5) Hmeli - Suneli garšviela vai karijs
6) Eļļa
7) Sāls, pipari
Ko gribētos bilst, vairāk olas - plakanākas "kotletītes", mazāk - biezas un apaļas kā īstas kotletes.
Sagriežam filejas mazos kriksīšos. Tas ātri...
Pieberam visas garšvielas un kārtīgi izmaisam
Pieberu 2 ē.k. ar milzu kaudzi miltus, kārtīgi izmaisu
Pievienojam pusi no jogurta, izmaisam. Var lietot majonēzi, bet es lieku jogurtu lai liesāk.
Tad vienu olu (būs biezākas un sulīgas) vai divas (plānākas kā karbonādes)
Izmaisam
Ar karoti liekam uz sakarsētas pannas un cepam uz mazas, mazas uguntiņas, lai paliktu iekša balta un sulīga
Nu gluži kā karbonādes, tikai ātri... Labu apetīti
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru