Visparastākā zivju zupa. Ne no simts dažādām zivīm vārīta. Bet garda šā vai tā. Var vārīt no dajebkādām zivīm, esmu vārījusi pat no haizivs....
Šoreiz lasis.
Viss iepriekš jau sagādāts:
Visi daudzumi atkarīgi no daudzuma, kuru grasās vārīt. Man bija apmēram 8 porcijām. Maz tātad.
Nepieciešams:
1) Laša atgriezumi
2) Burkāns
3) Sīpols
4) Sarkanā paprika
5) Kartupeļi
6) Dilles
7) Sāls
Lieku lasi sālsūdenī vārīties, noputoju, un vāru 10-15 min.
Tikmēr sagriežu visas zupas sastāvdaļas
Pēc 10-15 min. izvelku lasi
Izkāšu buljonu, lai buljonā netrāpās mazās asakas
Tad buljonā ieberu burkānus, papriku, sīpolus, un vāru 10 min.
Tikmēr atdalu zivs gaļu no asakām
Kad 10 min. pagājušas - beru zivi un kartupeļus katlā un ja sagriezts mazos gabaliņos - vāru vēl 10 min.
Pēc 10 min. ņemu nost no uguns, pieberu un izmaisu dilles, pielaboju garšu ar sāli
Un zupele gatava:) Tiešām garšīga! Labu apetīti!
gribētos to haizivs zupu redzēt, mana ideālā zupa gandrīz tāda pat ir, ar dillēm laša zupa tikai un vienīgi man ir iedomājama, bet paprika jaunums... būs jāpiešauj... kādreiz
AtbildētDzēstes papriku lieku dažādībai un smukumam;)
AtbildētDzēstTāda pati haizivs zupa (var nopirkt maximā), tikai zivs gaļa balta, nedaudz savādāka garšas nianse.
Sveika, man neizdodās atrast Jūsu e-pastu nekur, vai lūdzu sakontaktēsiet mani uz maduuc@gmail.com? Vēlos Jums ko pavaicāt (vēl) :D Paldies, Madara
AtbildētDzēst