30 decembris 2012

Gaļas veltnīši


Nekas īpašs. Labāk gatavot no liellopa gaļas, bet tā kā pie mums t as ir pa dārgo, arī no cūkgaļas ir ok:) 
Tātad - ņemam maku, uz veici un:

Vajadzīgs:
Eļļa cepšanai
C/g muguras karbonādes gabals
Siers
Kūpināts šķiņķis
Paprika
Marinēti gurķi
Dilles
Pētersīļi
Garšvielas
Sagriežu karbonādes šķēlēs:

Izklapēju, apkaisu ar garšvielām (uzmanīgi ar sāli, jāatceras, ka šķiņķis ir pasāļš, gurķis, kā arī, ka vārīsies garšvielu maisījumā):

Sagriežu strēmelēs šķiņķi, sieru, gurķus, papriku, sagatavoju zaļumus:


Tinu komplektiņu iekš gaļas. Vienā lieku gurķi:


...citā papriku:


Sarullēju un satinu ar parastu, baltu diegu:


Un tā visus gabalus: 


Tad eļļā apcepu:


Lieku garšvielu maisījumā vārīties uz kādu stundiņu:


Kad atdzisuši:


Ņemu ārā, un tinu nost diegus:


Kad uzsilda - ir ēdami - ņammmmmm:


Labu apetīti:)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru