Nekas īpašs. Labāk gatavot no liellopa gaļas, bet tā kā pie mums t as ir pa dārgo, arī no cūkgaļas ir ok:)
Tātad - ņemam maku, uz veici un:
Vajadzīgs:
Eļļa cepšanai
C/g muguras karbonādes gabals
Siers
Kūpināts šķiņķis
Paprika
Marinēti gurķi
Dilles
Pētersīļi
Garšvielas
Izklapēju, apkaisu ar garšvielām (uzmanīgi ar sāli, jāatceras, ka šķiņķis ir pasāļš, gurķis, kā arī, ka vārīsies garšvielu maisījumā):
Sagriežu strēmelēs šķiņķi, sieru, gurķus, papriku, sagatavoju zaļumus:
Tinu komplektiņu iekš gaļas. Vienā lieku gurķi:
...citā papriku:
Sarullēju un satinu ar parastu, baltu diegu:
Un tā visus gabalus:
Tad eļļā apcepu:
Lieku garšvielu maisījumā vārīties uz kādu stundiņu:
Kad atdzisuši:
Ņemu ārā, un tinu nost diegus:
Kad uzsilda - ir ēdami - ņammmmmm:
Labu apetīti:)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru