Protams, sen neesmu izvirtusi kulinārijas jomā, sen neesmu te neko ielikusi, tāpēc šoreiz - bez sākumbildes ar vajadzīgajiem produktiem, jo, kāmēr atjēdzos, ka jānofočē, biju jau tikusi līdz uzskatāmajām darbībām.
Kas vajadzīgs?
Standartdeva -
1 vārīta iebiezinatā piena bundža (jau gatavs veikalos) - var vārīt parasto guščonku - 2h, pārklātu ar ūdeni
2 pac. - Selgas klasikas cepumi,, var izmantot dajebkurus klasiskus cepumus, lai tie kopā sastādītu apm. 360 gr.
1 pac. saldkrējuma sviesta
1 melnā šokolāde (šai devai neliela)
1 35% saldais krējums - šai devai 1/3 no paciņas
Dekoram - dajebkas - magones, smalcināti zemesrieksti, valrieksti, cukura dekori...
Es taisīju, skatoties šo devu x3, JO - puikam skolā tirdziņš, sīkajai uz b/d jānes cienasts, tad nu domāju - pie viena čakara....