Trakā Ragana virtuvē
16 decembris 2015
Ceptas olas ar spinātiem
›
Izdomāju, ka varu uztaisīt sadaļu arī vienkāršām brokastīm. Pēc gara komandējuma pieradu ēst brokastis, ko agrāk darīju reti. Varbūt kādam...
422 komentāri:
15 decembris 2015
Mīdijas Provansas gaumē
›
Beidzot kāda uzkoda, kas man ļoti garšo. Recepte pamanīta ar vienu aci kādā TV kanālā, domāju, jāiemūžina foto. Klasika. Pagatavošana vien...
63 komentāri:
22 novembris 2015
Cepta dorada.
›
Kas ir dorada? Padārga, bet ļoti garšīga jūras zivs. Uz šo brīdi 10 eur/kg. Kas man viņā patīk? Maz asaku, ļoti maz zvīņu, maz kišku, āt...
15 jūnijs 2015
Gruzija aprīlī. Kutaisi-Batumi-Gori-Uplistsikhe-Tbilisi-Mtshketa-Signagi-Mtshketa-Tbilisi-Kutaisi nedēļas laikā. Ceļvedis budžeta tūristiem "uz savu galvu"
›
Bija plānots pabūt arī Kazbegi (Stepansminda), bet, diemžēl, līdz aprīlim, un sākot no oktobra beigām ar šo nevar rēķināties. Kopējā summa a...
279 komentāri:
29 maijs 2015
Hašlama (khashlama) ხაშლამა
›
Gruzijas sadaļā nebūs daudz receptes, toties oriģinālas, nesaklausītas no tantēm, onkuļiem, draugiem, kas bijuši gruzīni, bet pa tiešo, iebā...
133 komentāri:
16 februāris 2015
Kāpostu tīteņi
›
Klasika. Man jau no bērnības tie ir TOP augšgalā no mīļākajiem ēdieniem. Tad nu padalīšos kā tos gatavoju es. Aunam Audi, un maucam uz ve...
29 septembris 2014
Cepta vistas fileja
›
Tante Ilze ierādīja. Šodien pirmdiena, no piektdienas jau tapušas 2x. Tas nozīmē, ka labas, tāpēc vēlos padalīties arī ar citiem! Tādad - r...
1 komentārs:
›
Sākumlapa
Skatīt tīmekļa versiju