Tādad - rezumē - filejiņas sanāk ļoti maigas, sulīgas, ar kriukšķīgu "kažociņu", kurš gan nav tik biezs, kā gatavotu rīvmaizē, bet tas atsver atkal pašas vistas gaļas maigumu!
Mūsu ģimenei ļoti iegaršojās!
Aunam bēri, laižam uz veici.
Vajadzīgs 6 porcijām:
~ puskīlo cāļa mazās filejas, vai vnk vistas fileja;
Paka provansas majonēzes;
Milti - kādas 10 ē.k.;
Neliels saišķis pētersīļu;
+ eļļa cepšanai + sāls + pipari.
Miltus ieberu šķīvī, sagriežu pētersīļus:
Sajaucu šķīvī tos ar paciņu majonēzes:
Ja ir fileja - jāsagriež plānākās šķēlītēs, nekā, ja plānots klapēt, vai kā man - nekas nav jādara. Vajag apsālīt, appiparot:
Jāuzliek karsēties panna ar eļļu, un tad katru gabaliņu kārtīgi izviļāt majonēzes maisījumā:
Tad miltos:
Uz pannas labāk, lai ir bišķ` vairāk eļļas, nekā nožīdots. Kad panna pietiekami karsta, liek virsū filejas gabaliņus:
Cep no abām pusēm gaiši brūnus. Pārāko uguni arī nevajag, bet tādu vidēju noteikti. Aptuvenais cepšanas laiks? Hmm, kādas 4 minūtes..... Gatavs!
Ēd tāpat, vai ar piedevām:
Ņamm, īsteni maiga vistas gaļiņa iekš neliela kraukšķa:
Gūten!
iegūt jebkuras kategorijas likumīgu vadītāja apliecību, kas reģistrēta datubāzē. lai iegūtu vairāk informācijas, rakstiet mums uz e-pastu
AtbildētDzēste-pasts: vincentmazeau18@gmail.com