Jāmarinē apmēram 4-6 stundas.
Vajadzīgs:
Sinepes - a dajebkādas
Kakla karbonāde - man 4 lieli gabali
Diļļu saišķītis
Citrons
Puspaka majonēzes
Pipari
Cukurs
Šļuka galda etiķis
Nedaudz sāls
Uz smalkās rīves norīvēju citronam dzelteno miziņu. Balto tā kā nevajadzētu - būs rūgts!
Šķīvī iespiežu puspaku majonēzes, ielieku 3 t.k. sinepes (man bija maigās, ja krievu sinepes - attiecīgi jāliek mazāk), 1 t.k. ar kaudzi cukuru, šļuku etiķa, no puscitrona vēl iespiedu sulu:
Sakapāju dilles, arī lieku klāt:
Kārtīgi izmaisu, izskatās šādi:
Izklapēju kakla karbonādes šķēles, apkaisu ar sāli & pipariem:
Un ar tējkaroti sasmērēju ar pagatavoto mērci. Rūpīgi katru gabaliņu:
Kad gaļas gabali sasmērēti, pārgriezu uz pusēm (var atstāt veselus), liku šķīvī un ledusskapī marinēties uz 5 stundām:
Cep restē uz grila, viss atkarīgs no ogļu karstuma, bet vidēji kādas 10 min.
Gala rezultāta nelaimīgā bilde :D :
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru