Tātad - nav laika, vai ir sliņķis gatavošanai - īstā zupa ir šī! Ļoti garšīga!
Veikals/tirgus - un normālam katlam vajadzīgs:
Liellopa maltā gaļa, ideālā gadījumā teļa gaļa. 800 gr.
2 paprikas
2 vidēji vai lieli sīpoli
2 bundžas sarkanās konservētās pupiņas
1 bundža mizoti tomāti savā sulā
1 paka 200 gr. Filadelfijas siera
Eļļa cepšanai
2 buljona kubiņi Kostilja
Sāls, pipari, malti sarkanie pipari (vai sarkanā adžika), malti melnie pipari, garšvielas pēc izvēles (man bija maltajai gaļai) + kādas nu sirds vēlas.
Sagriežu visu kas griežams.
Lieku katlā vārīties ūdeni ar buljona kubiņiem
Kārtīgi apcepu malto gaļu ar sīpoliem pievienojot garšvielas. Var šo zupu gatavot asu, mazāk asu, vispār maigu, kā garšo pašiem un bērniem. Galvenais baigi sāli nepārspīlēt, jo jāatceras, ka buljona kubi ir ūdenī, Filadelfijas siers ir sāļš, tomāti savā sulā satur sāli.
Kad apcepusies - metu buljonūdenī un lai vārās.
Apcepu papriku, arī metu katlā. Un visu jāpavāra etogo minūtes 15....
Kad laiks ir pagājis, piemetu klāt sagrieztos tomātus un viņu sulu + pupiņas. Pavāru vēl 10 minūtes max.
Nu un tad pielieku Filadelfijas sieru.
Maisot viņu kārtīgi izšķīdinu zupā. Pieregulēju garšu, ja vajag.
Tas arī viss. Sātīga, garšīga zupa īsā laika sprīdī.
Garšos!
Labu!
ooo, izskatās īzī-pīzī. Būs jāizmēģina! Paldies.
AtbildētDzēstJa nebùtu siera ,tad bùtu klasiskas meksikànu èdiens-chili..klàt nedaudz aso piparu un ir!!
AtbildētDzēstĻoti garšīgi! Paldies par recepti!
AtbildētDzēstSveiki, es gribētu Jūs uzrunāt sakarā ar petījumu par ēdiena blogu kultūru Latvijā. Vai ir iespējams ar Jums sazināties caur epastu, vai nosūtīt privātu ziņojumu? Tur tad es varētu Jums sniegt sīkaku informāciju. Ļoti priecāšos, ja Jūs piekritīsiet iedalīties, bet sapratīšu, ja to nevēlēsieties.
AtbildētDzēstAr cieņu, Annija.
Varbūt vieglāk būs tā, ja Jūs interesē piedalīties pētījuma, rakstiet uz annijaveisbarde@gmail.com. :)
Dzēst